Talvi tulee, oletko valmistautunut?

Alkavan syksyn kunniaksi ja tulevaa talvea odotellessa, on tarjouksessa kolme Jøtulin menestystuotetta alennettuun hintaan. Säästösi jopa 400€.

Jotul kampanja syksy 2017

Tarjoustuotteet

Jøtulin ajattomat tuotteet muodostavat ketjun historiasta nykypäivään ja niillä on luonteva paikka nykyaikaisessa kodissa. Niissä yhdistyvät norjalainen valuraudan käsittelyn taito ja toimiva, moderni muotoilu, joista syntyy jotain aivan uutta ja samalla ajatonta ja kestävää, vaikka trendit vaihtuvat.

Jøtul F 373 Advance

Moderni legenda on muotoilultaan maailmankuulu. Sen tulipesä on asetettu pylväsjalan päälle, josta tuli näkyy kauniisti.

Syyskampanjahinta 1 990 €

Jøtul F 305 LL WHE

Tämä muotoilupalkintojen imuri on tyylipuhdas ja ajaton kamiina, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivuus ja lämmitysominaisuudet. Suureen tulipesään mahtuu pitkiäkin polttopuita vaakatasoon ja kätevän tuhkaluukun ansiosta se on hyvin käyttäjäystävällinen kamiina.

Syyskampanjahinta 1 600 €

Jøtul F 602

Ajaton klassikko on seissyt tukevasti lyhyillä jaloillaan jo vuodesta 1930. Toki siihen on ajan myötä tehty teknisiä muutoksia ja nykyään siitä löytyy uudenaikainen puhtaasti polttava tulipesä. Käytännöllinen ja persoonallinen kamiina ilahduttaa vielä tuleviakin sukupolvia.

Syyskampanjahinta 540 €

 

Jøtulin syyskampanja on voimassa 15.9.-31.10.2017.

Autamme mielellämme oikean kaminan valinnassa. Tule käymään myyntinäyttelyssämme tai ota yhteyttä.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail