26.7.2016

Kiertoilmatakat

Tuotteet

Kiertoilmatakoista löytyy paljon vaihtoehtoja. Toimimme Rüeggin, Jøtulin ja Nordpeisin tulisijojen jälleenmyyjinä. Pääset katsomaan mallistoja alla olevista linkeistä. Lisäksi meiltä löytyy omia takkamalleja.

Tietoa

Hissiluukullinen kiertoilmatakka on monipuolisuudessaan ylivoimainen. Näissä takoissa on tilava tulipesä ja isoista lasiluukuista tuli näkyy laajalle alueelle. Tuli voidaan saada näkymään jopa neljään suuntaan samanaikaisesti.

Kiertoilmatakan saa aina tehtyä arkkitehtuurisesti kohteeseen parhaiten sopivaksi.

Kiertoilmatakka tuottaa tarvittaessa tehokkaasti lämpöä, jonka tuloa voidaan säätää portaattomasti.

Kiertoilmatakka Ruegg Giant quer Takkamestarit Kohonen

Reaaliaikainen lämmöntuotto

Palotapahtuma on puhdasta jolloin puun kulutus on vähäisempää ja pienhiukkaispäästöt ovat pienempiä kuin takoissa yleensä. Reaaliaikainen lämmön tuotto on kiertoilmatakan suuri etu muihin takkoihin verrattuna ja juuri tätä ominaisuutta tämän päivän kiireiset ihmiset arvostavat.

Kiertoilmatakka tasaa parhaiten korkeiden asuintilojen lämpötilaeroja. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti myös saneerauskohteisiin koska takan alle ei tarvita massiivisia perustuksia. Usein takka voidaan asentaa suoraan valmiin lattian päälle.

Kiertoilmatakat Ruegg Cubeo Takkamestarit Kohonen

Tee se itse -miehelle

Kiertoilmatakan voi tarvittaessa rakentaa myös helposti itse, koska sen palotekninen työ on jo tehty valmiiksi tehtaalla. Rakennat vain valmiin takkasydämen ympärille haluamasi näköisen takan kuorirakenteen. Ohjeet ja neuvot saat kaupan päälle.

Kiertoilmatakka Ruegg Neptun Takkamestarit Kohonen

Meiltä saatte takat ja hormit avaimet käteen periaatteella asennettuna 20 vuoden kokemuksella takuutyönä.

Takkamestarit toimii korkeasta laadusta tunnettujen sveitsiläisten Rüegg-tulisijojen maahantuojana.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail