6.11.2016

Rüegg

Ammoisista ajoista lähtien tulen maagisuus on vetänyt ihmistä puoleensa. Innovatiivisilla ideoilla ja itsenäisillä suunnitteluilla Rüeggin sveitsiläisellä tarkkuudella tehdyt huippulaatuiset tulisijat korostavat moderneja olohuoneita.

Uppoudu hetkeksi estetiikan, tulen ja mukavuuden maailmaan. Inspiroidu tuotteidemme monimuotoisuudesta. Tulet hämmästymään niiden monipuolisuudesta, kun ne sopivat täydellisesti ympäristöön ja tekevät taikojaan huoneen ilmapiirille.

Viimeisimmät mallit löydät osoitteesta www.ruegg-cheminee.com.

Rüegg tuotevalikoima

Flex-Line

Rüegg Violino harmaa takka asennettuna seinään

Violino

Rüegg Riii

RIII

Premium Line – korkeaa laatua

Hienostunut teknologia, korkealaatuinen valmistusprosessi, hyvin puhdas palaminen ja paras sveitsiläinen laatu takaavat ennennäkemättömän nautinnon tulesta. Rüegg Premium-malliston tuotteet vastaavat täysin näihin vaatimuksiin.

Cubeo takka

Cubeo

Classic Line – muodon ja yksityiskohtien omaperäisyyttä

Classic Line-mallistomme tarjoaa tulisijojen rakentajille poikkeukselliset lämmityselementit mahdollistaen tulisijan ja muun sisustuksen saumattoman sulautumisen. Keskihintainen avant-garde-mallisto vakuuttaa suurella mallimäärällä ja kaikilla teknisillä ominaisuuksillaan, joista Rüegg on tunnettu.

720 ruegg kiertoilmatakka takkasydän

720

720 Giant

720 Giant

Jade kiertoilmatakka takkasydän

Jade

Lumo takkasydän kiertoilmatakka

Lumo

Prisma

Prisma

Prismalo

Prismalo

Rüegg Saphir takkasydän

Saphir S/K

Saphir S/K Tunneli

Saphir S/K Tunneli

Rüegg Saphir

Saphir Giant

Rüegg saphir giant 500 takkasydän

Saphir Giant 500

Smart Line

Jupiter

Jupiter

Rüegg Neptun kiertoilmatakka

Neptun

Rüegg Uranus kiertoilmatakka

Uranus

Eco Line – lyömätön hinta-laatusuhde

Rüegg Eco 720 takkasydän

Eco 720

Rüegg ECO Axinit takka

Eco Axinit

Rüegg Eco larimar

Eco Larimar

Rüegg Eco Venus

Eco Venus

Sveitsiläinen Rüegg Cheminee AG

Rüegg on tunnettu sveitsiläisestä tarkkuudesta ja kestävyydestä. Rüegg ottaa täyden vastuun tuotteistaan ja kunnioittaa kaikessa tekemisessään asiakkaitaan ja luontoa. Näiden toteutuneiden asioiden vuoksi Rüegg tulisijatuotteet ovat useassa Euroopan maassa saavuttaneet erittäin arvostetun aseman sekä luoneet tulisijamarkkinoille täysin uuden vaatimustason.

Rüegg ChemineeRuegg tarkoittaa innovatiivistä, modernia, ajattomuutta, fantastista tulen näkyvyyttä sekä puhdasta palotekniikkaa.

Rüegg on valinnut tuotteidensa tukkuriksi ja maahantuojaksi Suomeen pitkään alalla vastuullisesti toimineen yrityksen Takkamestarit Kohonen Oy:n. Autamme mielellämme tulisijan valinnassa.

Videot

Rüegg Suprise

3-suuntaan avautuva Rüegg takka

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail