6.11.2016

Rüegg Jade – yksinkertaista kauneutta

Jade kiertoilmatakka takkasydänUutta teknologiaa

Ihmisen mukavan lämmön tarpeella on monta kasvoa. Sen kaunein kasvo kantaa nimeä Jade. Tavoitteemme kun suunnittelimme lippulaivamallimme uudestaan oli parantaa sen teknologiaa, joka mahdollistaa edistyksellistä suunnittelua ja estetiikkaa.

Ilman kahvoja, kytkimiä tai monimutkaisia lasia ohjaavia järjestelmiä luomme visuaalisen painopisteen olennaisempaan, eli tuleen. Lämmittäen samalla sekä kehoa että sielua. Nämä tekniset innovaatiot luovat lisäksi paremman tilan mukavuuden sekä palamistehokkuuden. Tämä on Rüeggia!

AirDirect

AirDirect – ilmankierto, joka on erotettu huoneen ilmasta varmistaa, että raitis ilma ulkopuolelta johdetaan suoraan palokammioon. Lasiluukun kehyksen uusi mekanismi ja uudet tiivisteaineet optimoivat AirDirectiä.

Integroidun kiertoilmakuoren ansiosta on mahdollista tuoda ylimääräistä kiertoilmaa ulkopuolelta, joka mahdollistaa tulisijan käytön jopa luukun ollessa auki.

Tämä innovaatio on erityisen sopiva asennukseen matalaenergia- ja passiivitaloihin.

Yksinkertaisesti suora

Antaaksesi sinulle mahdollisimman vapaat kädet olohuoneen suunnitteluun olemme muotoilleet takkasydämen etupuolen ainutlaatuisen suoraviivaisesti. Tämän ansiosta voit tuoda useimpia pinnoitemateriaaleja lähemmäksi sydäntä mahdollistaen tulisijan tyylikästä ja helppoa integroimista tilaan.

jade-2
jade-3

Silti kehyksetön

Keraaminen lasilevy näyttäytyy puhtaana ja kehyksettömänä elementtinä. Luukun ollessa auki, lasilevy voidaan työntää ylöspäin lähes näkymättömiin. Sen lisäksi, että tämä antaa tyylikkään vaikutuksen, se kiteyttää tulisijan ajatuksen: tulen esteetön ja suora näkyvyys. Olemme samalla parantaneet lasilevyn liukumekanismiä mahdollistaen sujuvamman, tyylikkäämmän ja kevyen liuuttamisen.

Rüegg Jade on tulisija, joka käyttää luokkansa uusinta teknologiaa ja vakuuttaa niin asiantuntijat, sisustussuunnitelijat kuin yksityisasiakkaatkin.

jade-4
jade-5
jade_tunneli-2
jade_tunneli-3
jade_tunneli-5
jade_tunneli

Tekniset tiedot

Luukun koko (LxK) 78×58 cm
Sydämen koko (LxSxK) 100x60x123 cm
Paino 353 kg
Nimellisteho 11.0 kW
Teho min-max 5.2-11.0 kW
Hyötysuhde 80.2 %
CO 13% O2 0.09 %
Pienhiukkaset 13% O2 21 mg/Nm3
Savukaasujen virtaus avoinna/kiinni **/9.3 g/sek
Keskim. Savukaasujen lämpötila **/330 C
Veto avoinna/kiinni **/12 Pa
Hormin läpimitta 25 cm
EN 13229-testi RRF  29 09 2101
VKF-Nro. 12735
Soveltuva energiasäästökohteissa Testattu
Luukku Hissi
Kytkettävissä lämmönjakajaan Ei
Tuhkalaatikko Ei

Muodot: suora muoto/tunneli muoto  suora tai tunneli
Versiot:
– Jade suora
– Jade tunneli

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail