25.10.2016

Hergóm-takkasydämet

hergom_logoHergóm valmistaa kestäviä tuotteita, jotka tulevat perheeseen pitkäksi ajaksi. Sen vuoksi myynnin jälkeinen käyttäjätuki on yrityksessä keskeisessä asemassa. On kyseessä asiakkaitten mukavuus ja rauha, joten Hergóm tarjoaa apuaan niin luotettavasti ja nopeasti, että tuhannet kotitaloudet voivat täysin tukeutua sen palveluihin.

Mallit

Klikkaamalla kuvaa, saat tarkemmat tiedot tuotteesta.

Hergom c10 takkasydän luukkuvaihtoehdoilla

Hergóm C-10

h-03-luukkuvaihtoehdoilla

Hogar H-03

Jotta Hergóm saavuttaisi vaativimpienkin – kuten Pohjois-Amerikan markkinoiden luottamuksen, se valmistaa tuotteita, jotka täyttävät tiukat standardit: eurooppalaiset ISO 9000 ja pohjoisamerikkalaiset ASME-tuotantostandardit, EPA-ympäristönsuojelustandardit ja SS-tuoteturvallisuusstandardit.

Hergómin johto perustuu tosiasioihin, jotka ovat yhtä kestäviä kuin sen tuotteet. Ja takaajana on se ainut tosiasia, joka lopulta merkitsee: kymmenettuhannet tyytyväiset kuluttajat 25 maassa ympäri maailmaa.

Tuotanto maailmalla

Chilessä, Vermontissa (Yhdysvalloissa) ja Portugalissa toimivien tuotantolaitosten ansiosta Soto de Marinan yritys on onnistunut pysyvästi helpottamaan tuotteittensa vientiä monille keskenään hyvin erilaisille markkinoille Irlannista Latinalaiseen Amerikkaan ja Itä-Euroopasta keskelle Yhdysvaltoja.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail