Upea, uniikki pyöreä kamiina

Nordpeis esittelee ylpeänä täysin uudet ja uniikit uutuudet. Takka tai kamiina ei ole enää pelkkä lämmönlähde, se on design huonekalu, joka sijoitetaan keskeiseen paikkaan kodissa.

Me by Nordpeis

Nordpeis Me -kamiina luo persoonallisen ilmeen koko huoneelle. Täydellinen pyöreä muoto sopii hienosti pohjoismaiseen puhtaaseen designiin. Tämän päivän sisustustrendit ovat persoonallisia. Mikä Me on sinun? Ehkä ME Glass, jonka jalusta on lasia. Tai huippuhieno ME Ceiling ripustettuna huoneen kattoon?

Seitsemän muotoiluratkaisua, joita kaikkia yhdistää upea pyöreä muoto.

Pyöreän malliset Nordpeis kaminat. Seitsemän erilaista mallia.

Box by Nordpeis

Nordpeis BOX valkoinen takka, magneettimoduulit

Nordpeis BOX on luova ja käytännöllinen moduulirakenne, jossa yhdistyy takan tekniikka ja estetiikka. Vapauta luovuutesi ja kokoa juuri sellainen takka, jonka olet aina halunnut. Ajattele, missä vietät eniten aikaa, jotta näet siellä varmasti myös takkatulen liekit. Nordpeisin BOX on oikea valinta pieneen tilaan, koska nyt kirjahyllyn ja takan voi yhdistää.

Nordpeis BOX musta takka ja laatikkomoduulit magneetilla

Valitse ensin väri ja takkasydän. Kokoa sitten yhteen moduulit, jotka haluat niin, että takka sopii huoneeseen. Moduulit on helppo asentaa magneeteilla toisiinsa.  Voit rakentaa aivan kattoon saakka mikäli niin haluat. Lisämoduuleja on mahdollista ostaa jälkikäteen, jos haluat muuttaa huonekalun ilmettä jonkin ajan kuluttua siirtämättä takkaa paikaltaan.

Tässä voit olla todella luova!

Muotoilu

Uudet Me-kamiinat ja BOX-takat ovat tulosta Nordpeisin yhteistyöstä arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Montagin kanssa. Montag Oslolla on vaikuttava portfolio, johon kuuluu useita upouusia muotoiluja. Nyt myös Nordpeis Me ja Nordpeis BOX.

Ajatuksia suunnittelijalta

”Me-kamiinan idea on, että jokainen voi löytää oman suosikkinsa” sanoo Ingvild Mørk, Nordpeisin tuotesuunnittelija. Hän on suunnitellut Me-kamiinan Montagin suunnittelijan Karoline Sandersin kanssa.

– Suunnitteluprojekti alkoi, kun löysimme pyöreän muodon liikuntakeskuksen ilmastointilaitteesta ja jalostimme idean pyöreäksi palotilaksi, kertoo Mørk. Ideasta syntyi pyöreä kamiina Me ja sen useat versiot.

”Me pyrimme luomaan arkkitehtoonisen ilmeen, joka sopii kaikkeen vanhoista mökeistä moderneihin kaupunkiasuntoihin. Se on ajatonta muotoilua”, kertoo toinen suunnittelija Karoline Sandnes Bommen.

Lisätietoja

Takkamestarit Kohonen jälleenmyy Nordpeisin tulisijoja. Ota yhteyttä ja tule käymään, niin autamme löytämään oikean ratkaisun sinun tarpeisiisi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail